CURSET DE PESCA
Durant la temporada de pesca d'alta muntanya, us oferim un curset d'aprenentatge de pesca i muntatge de mosques de 5 hores al preu de 30 € per persona.

Es poden fer nombroses rutes i excursions, ja que el bosc es troba a peu de poble.El paller es troba a deu minuts de Llavorsí, que és la capital dels esports d’aventura, (rafting, barranquisme, canoes, hípica…) Tot al impressionant i salvatge riu d’aigües braves que és el Noguera Pallaresa, i només a 20 minuts de Sort, la capitaldel Pallars Sobirà.

A l’hivern es pot practicar els esports de neu a les nombroses pistes d’esquí que estan al voltant, com són Espot Esquí i Portainé a 25 minuts, Tavascan a 20 minuts, Viròs-Vallfarrera a 10 minuts i Vaqueira-Béret vessant Pallarès a 30 minuts.

Al bon temps es pot accedir a Andorra per la ruta forestal de Santa Magdalena. És el Paradís de la pesca de la truita, amb dos rius fantàstics com són el Vallfarrera i el Cardós, només a 4 km. Estem a un pas del Parc Nacional d’Aigüestortes, Estany de Sant Maurici i dels llacs més grans dels Pirineus: de Certascan, Naorte, Romedo…

Tenim el peu de la Pica d’Estats a 20 minuts, i varies esglésies romàniques a la comarca: L'esglèsia de Santa Maria del s.XII, a Ribera de Cardós. Nombroses rutes forestals amb tot terreny 4x4 ( Pla de Boavi, Bordes de Tresor….) El port de la Bonaigua ( 2072m.) frontera natural entre el Pallars i la Vall d’Aran, a només 28 km.
www.pirineo-rural.com © info@pirineo-rural.com